Haveplan

Haveplanen

lørdag 8. september 2007

Onsdag 5. september 2007 dumpede haveplanen ned i postkassen. Den var ventet med spænding, så det var et stort øjeblik, da kuverten blev brudt. Og vi blev ikke skuffede. Tvært imod. Det bliver en meget frodig have med mange spændende rum og overkommelig vedligeholdelse, når den efterhånden vokser til. De første år vil der være noget arbejde med anlæg og pleje. Det tager formentlig 3-4 år før alle elementer i planen er på plads. Planen indeholder blandt andet et spejlbassin, som vi af sikkerhedshensyn vil vente lidt med. Vores små børn er stadig lidt for små.

En stor udgave af haveplanen kan ses her.

Til toppen


Møde med havearkitekten

lørdag 18. august 2007

Onsdag havde vi besøg af havearkitekt Maja Burholt, som skal lave en haveplan til os.

En halv times besigtigelse af huset og grunden i regnvejr efterfulgt af et par timers snak om funktioner, rum og planter i haven og vupti, så fremtryllede Maja en skitse til en fantastisk haveplan. Nu skal den så tilrettes lidt og rentegnes og så er det faktisk bare med at gå i gang. Vi regner nu ikke med at være færdige med etableringen de første par år.

Til toppen


Vi skal have en haveplan

fredag 6. juli 2007

Vi har haft have før og glæder os meget til at få have igen. Men denne gang skal der være en ordentlig plan fra starten. Derfor køber vi bistand fra en professionel havearkitekt.

Vi håber på at have en haveplan klar i løbet af efteråret og belægningerne klar inden vi flytter ind.

Haveplanen skal være her.

Til toppen